Albume foto nunta

Un album de nunta de tip fotocarte este cel mai bun mod de a reda emotia, frumusetea si importanta celei mai importante zile a vietii voastre de cuplu. Ne străduim pentru a crea un album, care va fi prețuit pentru totdeauna. Imaginile voastre vor arata foarte bine pe ecran, dar pentru noi, nimic nu intrece un album frumos printat, plin cu amintiri fericite, pastrat ca un suvenir din cea mai importanta zi a voastra. Albumul poate rămane o bijuterie de familie sute de ani, cu o ingrijire adecvata. Acesta nu se va demoda, și vă va oferi întotdeauna un mod frumos de a împărtăși ziua voastra speciala.

Albumul de nunta 2eyes va spune povestea nuntii tale asa cum niste fotografii separate sau un DVD cu poze nu ar putea sa o faca. Albumele 2eyes sunt produse profesionale, de înaltă calitate, ce vor pastra in siguranta emoțiile și amintirile din ziua nuntii tale într-un mod unic, personal.

 

Albume foto botez

Albumele 2eyes pentru botez sunt personalizate si unice. Paginarea si elementele de design variaza de la un album la altul. Albumele de botez permit adaugarea unei game foarte largi de elemente grafice cu tematica pentru copii. Se pot adauga inclusiv personaje cunoscute din lumea desenului animat.

Albumele pe care le oferim sunt disponibile in diferite dimensiuni, culori si finisaje si au o calitate ireprosabila, facute sa dureze generatii intregi.
Albumele pot avea urmatoarele dimensiuni: 20×20; 20×30; 25×25; 25×35; 30×30; 30×40 cm.
Copertile pot fi hardcover, imitatie de piele sau din piele. Printul se poate realiza pe trei tipuri de hatie: mata / lucioasa/ raster (presupune un mic cost suplimentar)

Optiuni contracost
– se pot adauga pagini suplimentare
– catifea pe copertile interioare
– colturi metalice
– cutii pentru albume cu imitatie de piele sau piele, plus captuseala interioara de catifea

Albumul este creat digital, după care va fi trimis pe e-mail, pentru verificare, împreună cu paleta de culori pentru copertă. După verificare, puteți menționa toate modificările pe care le doriți în pagini. După ce albumul este agreat de dumneavoastră, este trimis la printat, iar în aproximativ doua saptamani va ajunge la dvs.