Salut! Numele meu este Cristian Cameniţă

Sunt nascut in anul 1980, in acelasi an cand apareau pe lume, Macaulay Culkin, Jake Gyllenhaal, Ryan Gosling, Ronaldinho, Steven Gerrard, Martina Hingis, Venus Williams, Marat Safin, si Christina Aguilera. In lumea larga apareau inventii importante, precum vaccinul pentru Hepatita B, iar Seagate iesea pe piata cu primul hard disk (ST506) pentru microcomputere, o adevarata revelatie, cu o capacitate senzationala de 5Mb (de 5 ori mai puternic decat un floppy disk).

Cine l-a impuscat pe JR? era intrebarea anului 1980, pusa de fanii celebrului serial Dallas distribuiti pe tot mapamondul, care, apropo,  in aceea perioada numara doar 4,5 miliarde de oameni. Tot atunci ne paraseau John Lennon, Joe DassinAlfred Hitchcock, Peter Sellers si Marin Preda.

Imi place Austria, dar calatoresc oriunde am posibilitatea sa vad locuri frumoase si sa cunosc oameni noi.  Cand timpul imi permite ies la o tura cu bicicleta, joc tenis de masa sau inot. Urmaresc cu atentie ce se intampla in tenis, ciclism, F1, fotbal (international).

Sunt casatorit si impreuna avem doi copii minunati. Sunt licentiat in arte vizuale, specializare foto, am absolvit  Universitatea Nationala de Arte, sectia foto-video, procesare computerizata a imaginii.

Imi place sa fotografiez oameni si acele momente importante din viata lor.

2eyes crede...


► In povestile transmise generatiilor urmatoare
► In fotografii care creeaza conexiuni intre oameni, emotii, amintiri, fotografii care vorbesc mai puternic decat cuvintele
► In fotografii care impresioneaza oameni, care ii fac sa gandeasca si sa simta acelasi lucru, ii aduna
► Ca visele pot deveni realitate
► In surprize placute
► Ca unele lucruri pot dura pentru totdeauna
► In DRAGOSTE

2eyes este o afacere mica si  personala.
Majoritatea clientilor au ajuns la mine prin recomandari, deci pentru mine este valoroasa conexiunea pe care o am cu clientii si comunitatea din care fac parte. In timpul sesiunii foto vei avea parte de intreaga mea atentie creativa, apoi voi gasi calea cea mai buna pentru a reda in forma finala, extraordinarele imagini realizate impreuna.

Stilul meu in fotografie este simplu, fotografiez viata, asa cum se desfasoara si incerc sa creez amintiri, emotii, povesti. Imi doresc sa te intalnesc si sa te ajut cu fotografiile, indiferent ca este vorba de un eveniment mic, dar atat de important pentru tine, fotografie de portret, de cuplu, de logodna, sau o nunta, botez, mot/turta , o sedinta foto cu familia, cu copilul,  fotografii de maternitate, de newborn, serbare, petrecere, sau orice alt eveniment care merita imortalizat pentru eternitate.

Nu stiti de ce aveti nevoie? Voi crea un pachet personalizat doar pentru dumneavoastră, bazat pe bugetul dvs., durata evenimentului si produsele pe care le căutati. Va rog să ma contactati, mi-ar plăcea sa aud povestea voastra.