Cum ati descrie stilul 2eyes in fotografie?
Stilul 2eyes este un amestec de fotojurnalism si fotografie de portret, care se concentreaza pe a spune povestea nuntii tale cu momente si expresii reale, surprinse natural asa cum s-au derulat, nu cum  se regasesc la alti fotografi care regizeaza aceleasi si aceleasi pozitii in care mirele si mireasa arata de parca ar fi impaiati. Cautam tot timpul sa venim cu ceva nou, sa aducem putina fantezie si modernism, sa creem o poveste unica din care sa razbata personalitatea mirilor. Suntem pregatiti pentru a face fata dorintelor unor cupluri non-conformiste, cu idei surprinzatoare, dornice sa experimenteze noi locatii sau sa puna in scena nunti tematice cat mai personale. Ne place si fotografia clasica, dar sa fie de un clasic simplu si puternic, fara artificii, fara exagerari.  Ne mai place sa lucram cat mai mult cu lumina naturala, sa surprindem atmosfera asa cum este ea. Suntem de asemenea perfectionisti, punem suflet in tot cea ce facem si suntem dispusi sa facem tot ce va fi nevoie (inclusiv de a fotografia in ploaie sau a ne aseza pe iarba sau pe jos) pentru a surprinde cele mai frumoase si surprinzatoare cadre din cea mai importanta zi a vietii dvs. de cuplu.

Sunteti fotograf si grafician profesionist?
Da, am absolvit Universitatea Nationala de Arte, specializare Foto – procesare computerizata a imaginii. Am absolvit cu brio si un curs de machetare/paginare in InDesign.

Ce echipament foto folositi?
Aparat Canon 5D Mark III si obiective Canon profesionale.

Cate fotografii primesc la o nunta?
Sunt cateva variabile de luat in calcul, plus ca nicio nunta nu este la fel, dar in general livram intre 800 si 1200 de fotografii.

Dar la un botez?
Intre 500 si 800 de fotografii.

Care este pretul pentru fotografierea cununiei civile in alta zi decat nunta?
La pretul pachetului ales se va adauga 50 Euro (~230 lei)

Cat costa o sedinta foto pentru baita de a doua zi la botez?
50E

Cat dureaza sedinta foto de nunta?
De regula, este recomandat sa rezervati cel putin o ora, ideal 1,5 – 2 ore, pentru realizarea sedintei foto din ziua evenimentului. In functie de locatia/locatiile alese se calculeaza acest timp, la care se adauga si deplasarea pana la locatie si drumul de intoarcere.

Calatoriti si in alte locatii decat Bucuresti?
Da, chiar cu deosebita placere, dar este necesara plata transportului si a cazarii.

Toate fotografiile sunt prelucrate?
Da, toate fotografiile oferite de 2eyes sunt prelucrate basic, adica, corectie de expunere, corectie de culoare (balans de alb), contrast, estompare zgomot de imagine, reâncadrare, îndreptare cadru, vignetare. Cele mai frumoase fotografii, care vor aparea in albumul printat 2eyes, sau pe pagina de facebook si pe siteul 2eyes, vor beneficia de o prelucrare suplimentară.

Separat se poate achiziționa sub formă de print (pe pânză sau poster), contra cost,  una sau mai multe imagini de artist “signature edit” prelucrate avansat.

(A Signature Edit takes your already beautiful images to a whole new level of Fine Art. Advanced Post Production Styles are styles of processing that take the photograph one step beyond photographic art and in the direction of a graphic art. Advanced styles of post production involve much more expertise and in depth development that can turn the ordinary into the extraordinary. These techniques require expert level post production knowledge and are extremely time intensive.)

Fotografiile sunt color sau pot fi si alb-negru?
Evenimentul este fotografiat in intregime color. Iubim fotografia alb negru pentru mesajul mai puternic pe care il transmite si pentru felul mai abstract in care se vad lucrurile si de aceea vom face o selectie a catorva fotografii pe care le vom converti in alb negru.

In cât timp primesc fotografiile de la nunta sau botez?
In aproximativ 3-4 săptămâni. Primele fotografii pot aparea dupa doar o zi pe Facebookul 2eyes. Fotografiile postate pe Facebook sau pe siteul 2eyes pot fi sterse daca anumite persoane nu trebuie sa apara in poze, sau daca clientii nu vor ca anumite fotografii sa fie publice. Fotografiile postate online sunt alese cu grija pentru a pune cat mai bine in valoare persoanele fotografiate.

La ce dimensiune primesc fotografiile si in ce format?
JPEG, aproximativ 4000 px latura lunga (300 dpi) + web jpeg 1800×1200 px (72 dpi)

Daca vreau un pachet complet foto-video?
Momentan 2eyes se ocupa doar de foto, dar putem propune si cameramani cu care am mai lucrat.

Clientii ideali?
Sunt clientii care apreciaza produsele si serviciile pe care le oferim, iubesc fotografia si grafica de calitate, au cercetat portofoliul nostru şi ulterior au ales să ne angajeze pentru că le place stilul nostru de lucru, imaginile pe care le oferim si la final se bucura de experienta pe care au avut-o lucrand cu noi.