Fotograf profesionist nunta


Nunta inseamna ceva SPECIAL, o explozie de bucurie, agitatia aranjamentelor, schimbarea promisiunilor si cateva momente in care suntem impreuna cu cei dragi. Toate aceste momente sunt unice in viata si trebuie imortalizate in fotografii sau filme, ele va vor purta amintirile in anii ce vor veni.

Dintre toate lucrurile pentru care cheltuiti bani la nunta, fotografiile de nunta sunt SINGURELE care cresc in valoare odata cu trecerea timpului.

Fotograf nunta

Din clipa in care incep pregatirile din ziua nuntii, pana in ultimul minut al acestei zile importante, toate momentele unice vor fi in curand parte din trecutul vostru. Dupa ce dansul se termina si la final se stinge lumina, ramaneti doar cu fotografiile care va vor aduce aminte de aceasta minunata zi. Toti stim cat de rapid se petrec lucrurile in cea mai importanta zi a vietii voastre de cuplu, dar cu mine ca fotograf de nunta, puteti sta linistiti, stiind ca voi imortaliza toate momentele importante pe care nu doriti sa le uitati.

Pentru 2eyes, dupa eveniment, procesul continua, cu mult timp investit in prelucrarea fotografiilor, pentru editarea fiecarei imagini in parte.

Adevarata valoare a ceea ce cumparati nu sta in ceva material, mai importante sunt emotiile si amintirile ce vor dainui mult timp si vor fi transmise chiar si generatilor urmatoare.

Putine sunt momentele in viata care va provoaca acel fenomen emotionat intitulat “piele de gaina”. Iar atunci cand vi se intampla, va doriti sa pastrati acest sentiment incredibil pentru totdeauna. Misiunea mea ca si fotograf de nunta este de a capta aceste trairi naturale in fotografii si de a vi-l darui. In acest fel veti simti mereu “piele de gaina”si intotdeauna o sa va incalzeasca inima.

Aceasta este povestea voastra. Iubirea voastra. Amintirile voastre. Ca fotograf nunta imi doresc ca viziunea mea creativa sa capteze perfect povestea voastra unica de iubire. Nunta implica o bucurie simpla si speciala, iar aceasta etapa minunata o s-o parcurgem impreuna.

Impreuna cu voi, viitori miri, voi avea o intelegere personala. Fotograf profesionist, miri si nuntasi, cu totii vom sarbatori impreuna.

Momente autentice + Iluminat creativ + Leadership Artistic = Fotografii care se transforma in amintiri uimitoare

Imi place sa ma gandesc la meseria mea de fotograf profesionist evenimente ca fiind meseria care creeaza amintiri. Scopul meu este de a capta momentele neobservate, care ar fi amintiri uitate altfel, si de a oferi perspective neasteptate pentru a surprinde personalitatile unice ale fiecarui cuplu in parte.

Ziua nuntii voastre va trece ca o clipire de ochi. Prin urmare, fotografia de nunta este foarte importanta. Voi capta cele mai pretioase momente din ziua nuntii, zi care a necesitat luni de planificare, dar care va trece ca un fulger.

Scopul meu ca fotograf nunti este de a face toata lumea prezenta sa plece cu sentimentul ca am facut o treaba foarte buna, nu am fost intruziv si intotdeauna am aparut pentru a capta momentele cheie. Cel mai important, vreau sa fiti fascinati de imagini atunci cand le veti vedea. Imi place sa ofer fotografiile cat mai repede posibil, ma streseaza si pe mine sa le am in computer, stiind ca miri asteapta sa se bucure de ele.

Nu sunt doar fotograful de la nunta, sunt un partener de nadejde si un prieten

Relatia dintre client si fotograful de evenimente este o relatie care conteaza mai mult decat ati putea crede. Avand in vedere ca eu ma ocup de una dintre cele mai importante zile din viata voastra, veti dori sa aveti incredere in mine ca fotograf. Eu lucrez indeaproape cu clientii mei pentru a-i asigura ca stiu ce isi doresc. Iar scopul meu ca fotograf nunti este de a le depasi asteptarile.

Stilul meu

Cand vine vorba despre fotografia de nunta, totul este sa urmaresti, sa improvizezi, sa raspunzi la ceea ce se intampla in jurul tau. Fotografiez nunta intr-un stil jurnalistic, unul care este strans asociat cu fotografia stilului de viata. Stilul meu se concentreaza in primul rand pe infatisarea modului in care interactionezi natural cu partenerul tau, cu oaspetii si mediul/locatia. Sunt un fotograf profesionist de nunta caruia ii place sa observe comportamentul tau natural, nu pe cel regizat.

Asadar, stilul meu este despre capturarea momentelor naturale ale evenimentului. Cu toate acestea, fotografiile formale cu familia sunt intotdeauna incluse ca un aspect important si traditional al nuntii tale.

ALBUME NUNTAAici puteti gasi detalii despre albumele foto de nunta 2eyes.

Daca cautati fotograf nunta Bucuresti, fotograf nunta Brasov, fotograf nunta Campina, fotograf nunta Breaza, sau orice alt oras si daca considerati ca fotografiile de nunta trebuie sa fie creative, neinvazive si  si sa transmita momente sincere si emotionante, atunci probabil trebuie sa vorbim in curand.

Pachete Foto Nunta