Fotograf proprietati imobiliare

Fotografie imobiliara


Anunturile imobiliare cu fotografii profesionale vand mult mai repede decat celelalte.

Intrucat cel mai probabil loc unde clientul vine in contact pentru prima data cu proprietatea dumneavoastra este internetul, un set de fotografii imobiliare bine realizate poate face diferenta intre un anunt atragator si unul peste care acesta trece cu usurinta. Un cumparator doreste o prezentare detaliata a casei si, desi nu inlocuiesc o vizita fizica la proprietate, fotografiile sunt o baza de triere a anunturilor pentru multi.

Mai pe scurt: fotografiile imobiliare bune, aduc mai multi clienti care va calca pragul, deci veti primi mai multe oferte de cumparare. Exact ceea ce va doriti, nu-i asa?

Fotografiile imobiliare prezinta proprietatile la adevarata lor valoare, fiind luminoase, clare, fara distorsiuni optice si trase din cele mai potrivite unghiuri, cu aparatura, obiective si lumini profesionale. Sediile de firme sau proprietățile pe care vreți să le vindeți, sau sa le închiriați, au nevoie de fotografii bine executate si profesional editate, ca să atragă mai ușor potențialii clienți.


Ne adresam serviciile atat proprietarilor, cat si agentiilor imobiliare

Apelati cu incredere la 2eyes daca aveti nevoie de un fotograf cu experienta, specializat in fotografii imobiliare / fotografii de arhitectura exterioara  / fotografie de interior /  poze imobiliare / fotograf proprietati imobiliare / fotograf real estate,  care va utiliza aparatura profesionala si editare avansata, pentru a pune in valoare imobilul dumneavoastra.

 

Fotografia nu a fost niciodata mai importanta pentru a vinde bunuri imobiliare decat este in prezent. Pietele se incalzesc din nou si cererea de bunuri imobiliare creeaza cerere pentru fotografie imobiliara. Aceasta este o veste buna pentru fotografii imobiliari, dar, ca orice afacere, exista concurenta, de aceea trebuie sa oferi fotografii imobiliare de inalta calitate. In afara de fotografia de eveniment si cea sportiva, 2EYES este specializat si in fotografie imobiliara. Fotografiile sunt realizate cu o camera foto profesionala DSLR si obiectiv wideangle (cu unghi mare de cuprindere) si daca sunt necesare, blituri.

Imagini imobiliare

Fiecare potential cumparator va consulta site-urile de anunturi imobiliare si in afara de pret, va fi atent la imaginile imobiliare. Chiar daca pretul afisat pe site se incadreaza in bugetul potentialului cumparator, daca acesta nu este convins de prezentarea imobilului, prin poze imobiliare, isi va indrepta atentia catre site-ul unei alte agentii imobiliare cu poze imobiliare profesioniste. Iata de ce este important sa apelezi la serviciile unui fotograf imobiliar.

Prima imagine pe care un potential cumparator o vede, de obicei, la consultarea proprietatilor online este o fotografie de exterior. Astfel, fotografia este importanta si stiu ca a gasi cel mai bun unghi si cea mai buna lumina intra in sarcina mea de fotograf de real estate. In cadrul fiecarui proiect de fotografie imobiliara, intotdeauna voi intreba agentul imobiliar care sunt cele mai importante elemente pentru a le sublinia in poze imobiliare.

Fotografie de interior

Casele vin in toate formele, dimensiunile, stilurile si conditiile. Intotdeauna le spun clientilor mei ca eu nu activez in serviciile de curatenie profesionala, asa ca, daca este cazul, le trimit o lista de sarcini cu sugestiile mele pentru a pregati casa inainte de sesiunea foto. Odata ajuns in interior, ca fotograf de design interior am stabilit ca in cadrul sedintei foto imobiliare sa fotografiez camerele principale: camera de zi, bucataria, livingul, dormitorul, baia si, in general, fiecare camera care trebuie sa fie fotografiata. Ar putea, de asemenea, sa fie o biblioteca, un birou, un dressing mare, sau detalii importante.

Clientul imi va spune care sunt incaperile pe care le considera a fi importante. In continuare, voi cauta cea mai buna perspectiva pentru fiecare camera in parte. Abordarea mea ca fotograf proprietati o pot descrie prin includerea elementelor de interior: mobilier, ferestre, design-ul interior al camerei, pentru a crea un flux vizual.  Fiecare caracteristica a camerei/cladirii trebuie sa fie subliniata in compozitie prin utilizarea imprejurimilor cum ar fi piese de mobilier sau gradini frumoase.

Investitie in marketing


Pentru agentiile imobiliare, dezvoltatori, sau proprietarii de hoteluri ori pensiuni, banii suplimentari investiti pentru fotografii imobiliare profesionale se intorc rapid inapoi, prin vanzari mai multe, mai rapide, alaturi de o crestere a popularitatii brandului si o pozitionare mai buna in piata

Fotografie de arhitectura

Suntem inconjurati de arhitectura oriunde am merge si multi oameni cred ca fotografia de arhitectura este doar ceea ce turistii fac atunci cand admira toate minunatele structuri create de om. Cu toate acestea, fotografia de arhitectura are, de asemenea, o importanta comerciala si este o forma de arta in sine. Din acest motiv, imi place sa fac fotografii comerciale.

Fotografia de arhitectura este mai mult decat, pur si simplu, alegerea unui subiect si apasarea butonului de declansare; este mai mult decat doar documentarea unui proiect. O fotografie arhitecturala prezinta forma si aspectul unei cladiri mult mai bine decat orice altceva. Odata cu aparitia fluxului de fotografii digitale, arhitectii, firmele de imobiliare si designerii de interior descopera noi oportunitati de a prezenta, pe piata, munca lor si apeleaza, cu incredere, la serviciile mele de fotograf de imobiliare. Cu totii au nevoie de serviciile unui fotograf de design interior, iar 2EYES este pregatit sa preia proiectul tau.

Asadar, ce este de fapt fotografia arhitecturala?

Fotografia de arhitectura presupune fotografierea structurilor si a cladirilor intr-un mod care este pe cat de precis, pe atat de placut estetic. Asta inseamna ca munca mea implica mai mult decat un simplu aparat de fotografiat care face o fotografie, din departare, a cladirii respective. Serviciile mele stau la dispozitia atat proprietarilor si arhitectilor, cat si agentiilor imobiliare.

Fotografiile arhitecturale comerciale captureaza ambele imagini exterioare si interioare ale cladirilor pentru clientii care au nevoie pentru a afisa arhitectura cat mai atractiv posibil. Arhitectii, spre exemplu, au nevoie de un portofoliu de cladiri pe care le-au proiectat pentru a arata potentialilor clienti si a-i convinge sa apeleze la serviciile sale.

O reprezentare vizuala uimitoare este intotdeauna mult mai eficienta, in vanzarea unui produs, decat cuvintele, de aceea este important ca imaginile sa atraga. Acelasi lucru este valabil si pentru agentii imobiliari.

Potentialii cumparatori si investitori au tendinta de a naviga, pe Internet, pentru proprietati, si vor stabili vizionarile de imobile abia dupa vizualizarea proprietatilor si selectarea care au fost cele mai atragatoare judecand dupa imaginile imobiliare online.

Industria ospitalitatii, de asemenea, beneficiaza de fotografie de arhitectura. Ca fotograf de arhitectura stiu exact cum sa fac restaurantele, hotelurile si alte unitati de cazare sa para foarte primitoare si sa atraga astfel potentiali clienti.