pachete foto nunta

Preturi pachete foto nunta incepand cu 350 Euro


* 1 album (30 pagini)
1x (25×35 sau 30×30 cm) pentru miri (imitatie piele / textil)
5% reducere pentru alte albume*

** 2 albume (30 pagini)
1x (25×35 sau 30×30 cm) pentru miri (imitatie piele / textil)
1x (20×30 sau 25×25 cm) pentru nasi (hardcover)
10% reducere pentru alte albume*

*** 3 albume (30 pagini)
1x (25×35 sau 30×30 cm) pentru miri (imitatie piele / textil)
1x (20×30 sau 25×25 cm) pentru nasi (hardcover)
1x (20×30 sau 25×25 cm) pentru parinti (hardcover)
10% reducere pentru alte albume* Disponibilitate tot evenimentul inseamna ca se asigura prezenta pana la tort, plus daca mai sunt cateva obiceiuri de facut, cum ar fi aruncatul buchetului, voalul miresei, jarteaua, dansul miresei, dar toate trebuie sa urmeze imediat dupa tort, in interval de maxim o ora.
 In loc de DVD-uri, fotografiile se pot pune si pe un USB flash, astfel imaginile pot fi vizualizate si downloadate mult mai rapid.
● La albume se poate opta pentru dimensiuni mai mari, numar suplimentar de pagini sau coperti superioare, cu plata diferentei de pret.
● Reducerile suplimentare la albume se aplica doar daca sunt comandate in acelasi timp cu albumele din pachet si au acelasi design, in caz contrar se aplica doar 50% din reducere.
Albumele pot avea urmatoarele dimensiuni: 20×20; 30×20; 25×25; 35×25; 30×30; 40×30 cm
● Pachetele foto se pot personaliza si in functie de necesitatile dvs.
● Asistentul foto de la pachetul Premium nu face fotografii, el ma ajuta cu montarea, strangerea, supravegherea si transportul echipamentului, cu luminile plasate pe miri si eventual cu sugestii daca observa ceva ce trebuie fotografiat si eu sunt ocupat cu altceva. Daca nunta are mai mult de 100 de invitati ar fi indicat pachetul cu asistent pentru ca timpul este optimizat mai bine pentru miri, lumina pe care o poate pune pe miri la indicatiile mele este mai pretioasa si rezulta fotografii mai multe si mai bine realizate.  Asistentul este prezent la eveniment pana la ora 21:00

 

 

Optional


●  Sedinta foto “Save the date” (inainte de nunta) –  50 E
●  Sedinta foto logodna – 90 E
●  Sedinta foto “Trash The Dress” (dupa nunta) – 150 E
●  Ore suplimentare: 30 Euro/ora. Tariful se aplica si pentru orele suplimentare de dupa tort (dar dupa ce se fac si celelate obiceiuri, gen aruncatul buchetului, jarteaua, dansul miresei, daca sunt facute toate imediat dupa tort, in maxim o ora)
●  Pagini suplimentare la albumele foto aprox 4 E/fila
●  Cutii albume nunta
●  Slideshow video nunta – exemplu aici
●  Foto pe panza, diferite dimensiuni
●  Prelucrare avansata fotografii
●  Fotografii-marturie 10×15 cm (printate pe loc in ziua evenimentului) 10 lei bucata (10-30 buc) | 9 lei bucata (31-60 buc) | 8 lei bucata (61-90 buc)
●  Layout grafic invitatii nunta


●  La maxim o saptamana de la eveniment, cateva dintre fotografiile de top, prelucrate si optimizate, vor fi urcate pe Facebookul 2eyes pentru a putea fi share-uite cu cei dragi.

●  Se va urca pe siteul si pe pagina de Facebook 2eyes o galerie reprezentativa cu o selectie de 30-80 fotografii din cadrul evenimentului.

●  Onorariul fotografului se va face prin avans (aprox 20%) la rezervarea datei si rest de plata la finalul evenimentului.

●  Plata este de preferat sa se faca in euro, daca se face in lei se calculeaza la cursul de schimb de cumparare euro al oricarei banci comerciale, sau BNR + 2%

●  Mai multe informatii, ce merita citite, gasiti pe pagina de FAQ 

GALERIE FOTO NUNTAIntelegand ca fiecare nunta este unica, putem creea si pachete flexibile. Suntem bucurosi sa lucram cu tine la creearea unui pachet care sa se potriveasca nevoilor tale.