pret foto botez

PACHETE FOTO BOTEZ 2EYES

MINI BEBE   Foto slujbă biserică, plus poze cu invitaţii în biserică şi la ieşire  /  Fotografiile prelucrate vor fi trimise printr-un link de download.

MEDIUM BEBE    Foto slujbă biserică, plus poze cu invitaţii în biserică şi la ieşire  /  Două ore prezenţă la restaurant  /  1 DVD personalizat cu pozele la rezoluţie mare.

BEBE   Foto slujbă biserică, plus poze cu invitaţii în biserică şi la ieşire  /  Restaurantul (până la tort)  /  Usb flash, sau 1 DVD personalizat cu pozele la rezoluţie mare.
JUNIOR  Şedinţă foto cu copilul la locaţia dvs, înainte de biserică / Foto slujbă biserică, plus poze cu invitaţii în biserică şi la ieşire  / Restaurantul (până la tort) / Usb flash, sau 1 DVD personalizat cu pozele la rezoluţie mare.
SENIOR  Şedinţă foto cu copilul la locaţia dvs, înainte de biserică / Foto slujbă biserică, plus poze cu invitaţii în biserică şi la ieşire  / Restaurantul (până la tort) / Usb flash, sau 1 DVD personalizat cu pozele la rezoluţie mare /  1 album 30×30 cm (imitaţie piele / textil) 30 pag
SENIOR+  Şedinţă foto cu copilul la locaţia dvs, înainte de biserică / Foto slujbă biserică, plus poze cu invitaţii în biserică şi la ieşire  / Restaurantul (până la tort) / Usb flash, sau 2 DVD-uri personalizate cu pozele la rezoluţie mare /  1 album 30×30 cm (imitaţie piele / textil) 30 pag / 1 album 25×25 cm (hardcover) 30 pag
GALERIE FOTO BOTEZÎnţelegând că fiecare botez este unic, putem creea şi pachete flexibile. Suntem bucuroşi să lucrăm cu tine la creearea unui pachet care să se potriveasca nevoilor tale.


●  La maxim o săptămână de la eveniment, câteva dintre fotografiile de top, prelucrate si optimizate, vor fi urcate pe pagina de Facebook / Instagram 2eyes pentru a putea fi share-uite cu cei dragi. Se va urca pe siteul şi pe pagina de Facebook / Instagram 2eyes o galerie reprezentativă cu o selectie de 30-80 fotografii din cadrul evenimentului.

●  Onorariul fotografului se va face prin avans (aprox 20%) la rezervarea datei si rest de plată la finalul evenimentului. Plata este de preferat să se facă in euro, dacă se face în lei se calculează la cursul de schimb de cumpărare euro al oricarei bănci comerciale, sau BNR + 2%

●  Mai multe informaţii, ce merită citite, găsiti pe pagina de FAQ 

Opţional


● Foto băiţă a doua zi 50 E
● Cutii albume botez
● DVD-uri suplimentare 30 lei/buc
● Slideshow video botez
● Prelucrare avansată fotografii
● Foto pe pânză diferite dimensiuni
● 30 euro/ora suplimentară după tort
● Pagini suplimentare la albumele foto, aprox 4 E/fila
● Fotografii-mărturie 10×15 cm (printate pe loc în ziua evenimentului) 10 lei bucata (10-30 buc) | 9 lei bucata (31-60 buc) | 8 lei bucata (61-90 buc). Fotografiile mărturie vin însoţite de plicuri albe, sau dacă doreşte clientul îşi achiziţionează rame foto
● Layout grafic inviţatii botez