Cosmopolis

Cosmopolis

Aproape 4000 de oameni se bucura de facilitatile din cadrul complexului Cosmopolis, printre care se numara un supermarket Carrefour, cabinet stomatologic, gradinita, scoala primara, farmacie, plaja privata la lac, sapte piscine, teren de baschet si de tenis, locuri de joaca pentru copii, autobuze si microbuze pentru transportul rezidentilor de la Complex spre Metrou Pipera, Aurel Vlaicu, Mall Baneasa.

Complexul asigura si servicii de securitate, fiind pazit de BGS 24 din 24 de ore.

Proprietățile pe care vreți să le vindeți, sau sa le închiriați, au nevoie de fotografii bine executate si profesional editate, ca să atragă mai ușor potențialii clienți. Un cumparator doreste o prezentare detaliata a casei si, desi nu inlocuiesc o vizita fizica la proprietate, fotografiile sunt o baza importanta de triere a anunturilor pentru multi.

Fotografiile imobiliare bune, aduc mai multi clienti care va calca pragul, deci veti primi mai multe oferte de cumparare. Exact ceea ce va doriti, nu-i asa?

 

Apelati cu incredere la 2eyes daca aveti nevoie de un fotograf cu experienta de peste 15 ani, specializat in fotografii imobiliare / fotografii de arhitectura / fotografie de interior /  poze imobiliare / fotograf proprietati imobiliare / fotograf proprietati lux /  fotograf ansambluri imobiliare / fotograf case / fotograf apartamente / fotograf spatii comerciale / fotograf office / fotograf real estate,  care va utiliza aparatura profesionala si editare avansata, pentru a pune in valoare imobilul dumneavoastra.